tiistai 14. elokuuta 2018

Flunssaisena vauvan kanssa

Nyt tuntuu syksyltä. Ulkona on viileämpi ja olen kaivanut esiin täkit ja villasukat. Vatsin iso osa vilun tunteesta johtunee kuitenkin minuun iskeneestä flunssasta. Tunsin eilen ensimmäiset oireet. Ääni tuntui käheältä ja kurkku kipeältä. Tänään pää on ollut kipeä, hampaisiin ja niveliin särkee ja kuumetta on 38 astetta, joka tuntuu tällä hetkellä tosi paljolta.

Äitiysloman pomoni ei kuitenkaan ole kuullut sairaslomasta ja vaati hoitoa ja hauskuutusta entiseen malliin. Olen mennyt tänään sieltä missä aita on matalin. Syöttänyt niitä ruokia joiden tiedän maistuvan hyvin ja antanut nukahtaa päiväunille tuttipullo suussa, että tyyppi varmasti nukahtaisi. Päiväunet olenkin käyttänyt siihen että olen maannut sohvalla ja toivonut ettei Oona herää ihan vielä. Tuntuu että olen tänään loistanut äitinä lähinnä surkeudellani.

Roope tuli kotiin ja toi buranaa, jos se helpottaisi päänsärkyä edes hieman ja kun totesin etten millään jaksa tehdä ruokaa tuo enkeli sanoi että oli jo suunnitellutkin että voitaisiin tilata jotain valmista kotiin. Tuo vastasi kuumeiselle kodinhengettärelle kauneinta rakkausrunoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti