tiistai 7. elokuuta 2018

Vanhassa vara parempi

Varsinkin nyt kesällä on ihanaa käydä mökillä. Meillä on oma mökki, mutta vietämme aikaa myös oman mökkimme lähellä minun vanhempiemme mökillä. Välillä on ihana nauttia lastenhoitoavusta ja vaikka päästä yhdessä saunaan.

Meillä on mökillä onneksi lähes kaikki tarpeellinen: sänky, sitteri, vaunut jne. eli mitään isompia tavaroita ei tarvitse onneksi kuljettaa mukana. Pienemmät tavarat kuitenkin joutuu muistamaan joka kerta. Mökillä olevat vauvantarvikkeet ovat pääasiassa minun ja/tai sisarusten vanhoja... eli kuluneita, käytettyjän ja 40-20 vuotta vanhoja. Hienosti niillä silti pärjätään. Esimerkiksi syöttötuoli on jo 40 vuotta vanha ja ollut välillä toisessa perheessä lainassakin. Tuoli onkin ollut käytössä ainakin seitsemällä vauvalla. Ihme että on vielä niinkin hyvässä kunnossa kuin on. Kyseessä on Niemen tehtaan Peippi 613 tuoli. Tuolin etuosan helmet on kuitenkin poistettu jo vuosia sitten. Selkeästi ajaton ja kestävä tuoli kyseessä. tällaisen voisin haluta kotiinkin, mutta ilmeisesti näitä ei enää tehdä toisaalta Kaluste Niemen Vesseli syöttötuoli vaikuttaa varsin saman tyyppiseltä.


Ihana että vanhemmat ovat säästäneet tarvikkeet lapsenlapsia ajatellen. Onneksi he myös ovat valinneet pääasiassa varsin hillittyjä vaihtoehtoja, kuten puuta ja valkoista, vaikka varsinkin vanhimpien sisarusten lapsuudessa räikeät värit ovat olleet muotia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti